Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Roosendaal

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Roosendaal? Deze AVP is een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica maar ook (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • letselschade als een gebroken arm
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Roosendaal, gemeente Roosendaal, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €2,8 t/m €4,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
(Regio) nummer0165 (+31165)
Bewoners76960
Postcodes4700
BuurtschappenCentrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage
Plaatsen nabijverzekering-Roermond, aansprakelijkheidsverzekering-Roerdalen, polis-Rijswijk, verzekeringspakket-Rijssen-Holten, Ridderkerk en verzekeraar-Rhenen
aansprakelijkheidsverzekering-roosendaal

AVP vergelijken Roosendaal augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Onder andere situaties als jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders en je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,95 t/m €5,4 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via onze tool kan men direct Roosendaal AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke module in lijn is met jouw eisen. Bijvoorbeeld Inshared en Ditzo. Op die manier profiteer je van een duidelijke dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Europeesche augustus 2022.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Af en toe – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 tot circa 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief hangt samen met het totaalbedrag, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De onkosten vinden we terug tussen de €2,8 t/m €6,1.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Roosendaal afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of ook een partner en/of kids? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.750.000. Een dure dekking resulteert in een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Roosendaal? Ontdek alle verzekeraars in de regio 4700, 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708, 4715.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten variëren enorm. Een verzekering van HEMA is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Iedere verzekeringsmaatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Roosendaal? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,4 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Roosendaal verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

J. van den Velde, Roosendaal (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente