Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Reusel

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Reusel? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schade aan eigendommen maar ook (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw
 • een kunstwerk laten vallen
 • een gebroken arm door jouw toedoen
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Reusel, gemeente Reusel-De Mierden, Noord-Brabant is er al vanaf €2,7 tot €5,75. Zo ben je al verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
Netnummer0497 (+31497)
Inwoners12.811
Postcodegebied5540
WijkenReusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel
Plaatsen in de buurtverzekering-netersel, aansprakelijkheidsverzekering-casteren, polis-hoogeloon, verzekering-vessem, AVP-hapert en duizel
aansprakelijkheidsverzekering-reusel

AVP vergelijken Reusel april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je rijdt iemand aan met de fiets. Wanneer jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €3,2 tot €5,55 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de de vergelijker kan je eenvoudig Reusel AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product past bij jouw wensen. Bijvoorbeeld OHRA en Unive. Op die manier kun je profiteren van een duidelijke dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Nederlanden van Nu dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.250.000 tot 2.300.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het totaalbedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies fluctueren tussen de €2,65 tot €5,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Mensen op leeftijd krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Reusel afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Reusel? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5540, 5541.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De polissen via OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Zo’n assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Reusel? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €4,00 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Reusel verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

U. van der Wal, Reusel (april 2024)