Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Netersel

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Netersel? Omschrijving AVP: de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. De dekking is noodzakelijk zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schades aan producten of schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • een iphone laten vallen
 • jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • letselschade als een gebroken arm
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Netersel, gemeente Bladel, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €3,9 – €5,25. Zo ben je al verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBladel
(Net) nummer0497 (+31497)
Bewoners19.966
Postcodes5534
BuurtenBladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren
Plaatsen nabijverzekering-casteren, aansprakelijkheidsverzekering-hoogeloon, polis-hapert, verzekering-knegsel, AVP-duizel en steensel
aansprakelijkheidsverzekering-netersel

AVP vergelijken Netersel april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Onder andere gebeurtenissen als je morst een glas cola over de bank van de buurman en tevens je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,6 t/m €6,1 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kun je moeiteloos Netersel AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke module rijmt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Zo geniet je van een passende dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Nationale Nederlanden dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.400.000 tot zo’n 2.400.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,3 t/m €5,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Netersel afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering betekent een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Netersel? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 5534.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

 • HEMA AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de premies verschillen wel degelijk. Een verzekering via Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? De aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Netersel? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €3,55 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Netersel verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Alles-in-1-korting
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Mijn eerste aansprakelijkheidsverzekering online afgesloten’

E. Kuijpers, Netersel (april 2024)