Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hoogeloon

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Hoogeloon? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schade aan eigendommen en letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • een kunstwerk laten vallen
 • je gooit bier over de bank van een vriend
 • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hoogeloon, gemeente Bladel, Noord-Brabant sluit je al af voor €3,05 t/m €4,9. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBladel
Regionummer0497 (+31497)
Inwoners19.966
Postcodegebieden5528
BuurtenBladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren
Plaatsen in de regioverzekering-hapert, aansprakelijkheidsverzekering-duizel, polis-steensel, verzekering-schijndel, AVP-wintelre en vessem
aansprakelijkheidsverzekering-hoogeloon

AVP vergelijken Hoogeloon april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld situaties als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman of je veroorzaakt een auto-ongeluk. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Middels een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €2,25 t/m €5,05 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van onze tool kan je eenvoudig Hoogeloon AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis overeenkomt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon of Centraal Beheer. Op die manier profiteer je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Lancyr dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.000.000 tot 2.250.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het verzekerde bedrag, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten liggen tussen de €2,65 – €5,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hoogeloon afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of wellicht een partner met kinderen? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hoogeloon? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5528.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

 • Ditzo AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. Een polis via Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van de polis van FBTO. Wat is daarvan de reden? Zo’n verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hoogeloon? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €2,7 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Hoogeloon verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatievoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

X. Wolters, Hoogeloon (april 2024)