Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hapert

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Hapert? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica of (blijvende) schade met letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een glas drinken over een meubel van iemand
 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hapert, gemeente Bladel, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,05 t/m €5,55. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBladel
(Regio) nummer0497 (+31497)
Inwoners19.966
Postcodegebieden5527
WijkenBladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren
Plaatsen in de omgevingverzekering-duizel, aansprakelijkheidsverzekering-steensel, polis-wintelre, verzekering-vorstenbosch, AVP-vessem en knegsel
aansprakelijkheidsverzekering-hapert

AVP vergelijken Hapert april 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Zoals cases als je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman dan wel je bent betrokken bij een auto-ongeluk. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,15 tot €5,8 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de verzekeringsvergelijker kan men direct Hapert AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke module past bij jouw eisen. Bijvoorbeeld Inshared en Ditzo. Zo kun je profiteren van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Klaverblad dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter is het niet heel onverstandig. Bij toeval – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 tot circa 2.900.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten vinden we terug tussen de €2,5 t/m €4,25.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hapert afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een familie met kids? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering resulteert in een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Klik op jouw voorkeur en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hapert? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 5527.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024 (pakketten)

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan personen en spullen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten variëren enorm. De polissen van HEMA kan soms fors duurder zijn dan de polis van Aegon. Wat is daarvan de reden? Zo’n partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hapert? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €3,9 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Hapert verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

I. Sanders, Hapert (april 2024)