Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Swalmen

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Swalmen? Een AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Het gaat om schade aan spullen maar ook lichamelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • de ipad laten vallen
 • je stoot iemands laptop van tafel
 • jouw hond bijt iemand op straat
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Swalmen, gemeente Roermond, Limburg is er al vanaf €2 – €6. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
(Net) nummer0475 (+31475)
Aantal inwoners57.010
Postcodegebieden6041
WijkenCentrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen
Naburige plaatsenverzekering-herten, aansprakelijkheidsverzekering-stramproy, polis-kelpen-oler, verzekering-soerendonk, AVP-ospel en nederweert-eind
aansprakelijkheidsverzekering-swalmen

AVP vergelijken Swalmen april 2024

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €3 tot €6,2 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan men direct Swalmen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering rijmt met jouw voorwaarden. Wellicht een polis van Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Op die manier geniet je van een duidelijke dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Aon Direct inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou een verzekerd bedrag van €1.250.000 – 2.800.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De tarieven fluctueren tussen de €1,9 – €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Swalmen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Swalmen? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 6041, 6070, 6071.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

 • Inshared AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • ZLM Opstalverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd tegen schade aan spullen of personen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten variëren enorm. De polissen van Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Swalmen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €2,05 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Swalmen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

B. van Dam, Swalmen (april 2024)