Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Stramproy

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Stramproy? Een AVP is een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Dit heb jij nodig als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Het gaat om schades aan producten maar ook schade aan personen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst bier over de bank van de buurman
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Stramproy, gemeente Weert, Limburg wordt al aangeboden vanaf €2,65 – €4,75. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteWeert
(Net) nummer0495 (+31495)
Aantal inwoners49.100
Postcodes6039
BuurtenBoshoven, Laar en Hushoven, Molenakker en Kampershoek, Weert-Centrum, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altweerderheide, Tungelroy, Swartbroek, Stramproy
Plaatsen in de buurtverzekering-kelpen-oler, aansprakelijkheidsverzekering-ospel, polis-nederweert-eind, verzekering-budel-dorplein, AVP-sterksel en gastel
aansprakelijkheidsverzekering-stramproy

AVP vergelijken Stramproy september 2021

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals taferelen als een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw dan wel iemand breekt zijn pols door jouw schuld. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,25 t/m €5,3 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de de vergelijker kan je eenvoudig Stramproy AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product matcht met jouw eisenpakket. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden en Verzekeruzelf.nl. Zo heb je een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Allsecur inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.400.000 – 2.800.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De kosten bedragen circa €3,9 tot €4,2.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren betalen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Stramproy afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een partner met kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering betekent een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €200.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Stramproy? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 6039.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van september 2021

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden. Je hebt het al gezien: de onkosten variëren enorm. Een verzekering van Klaverblad kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Wat is daarvan de reden? Zo’n aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Stramproy? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Beginnend bij €1,9 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Stramproy verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatievoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

G. de Haan, Stramproy (september 2021)