Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ermelo

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Ermelo? Definitie AVP: een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en bijv. letselschade (schade aan personen). Denk dan aan cases zoals:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ermelo, gemeente Ermelo, Gelderland vind je al vanaf €4 tot €4,5. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteErmelo
(Regio) nummer0341 (+31341)
Bewoners26507
Postcodegebied3850
BuurtschappenErmelo, Speuld
Plaatsen in de regioverzekering-Epe, aansprakelijkheidsverzekering-Enschede, polis-Enkhuizen, verzekeringspakket-Emmen, Elburg en verzekeraar-Eindhoven
aansprakelijkheidsverzekering-ermelo

AVP vergelijken Ermelo mei 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn toestanden als je stoot iemands ipad van tafel dan wel een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2,35 – €4,9 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van de de vergelijker kun je moeiteloos Ermelo AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking past bij jouw eisenpakket. Wellicht een polis van OHRA of Ditzo. Vervolgens ontvang je een duidelijke dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: De Goudse pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.000.000oplopend tot 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De onkosten liggen tussen de €2,4 – €5,55.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ermelo afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of juist een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ermelo? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3850, 3851, 3852, 3853.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024

 • OHRA AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan derden. Het is duidelijk: de premies variëren enorm. De polissen via Klaverblad kan qua prijs afwijken van een verzekering van FBTO. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ermelo? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €2,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Ermelo verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een duidelijke nota per maand

‘Handige tips voor een lagere premie’

J. van Leeuwen, Ermelo (mei 2024)