Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Enkhuizen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Enkhuizen? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schade aan spullen maar ook persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw
 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • een gebroken arm door jouw toedoen
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Enkhuizen, gemeente Enkhuizen, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €1,85 tot €4,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEnkhuizen
(Net) nummer0228 (+31228)
Aantal inwoners18455
Postcodegebied1600
WijkenWijk 00, Wijk 01
Plaatsen nabijverzekering-Emmen, aansprakelijkheidsverzekering-Elburg, polis-Eindhoven, verzekeringspakket-Eijsden-Margraten, Eersel en verzekeraar-Eemsmond
aansprakelijkheidsverzekering-enkhuizen

AVP vergelijken Enkhuizen augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Zoals gebeurtenissen als een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders of je rijdt iemand aan met de fiets. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Middels een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Startend vanaf €2,45 tot €6,15 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Enkhuizen AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking in lijn is met jouw voorwaarden. Wellicht een polis van Aegon en Ditzo. Op die manier geniet je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Avéro Achmea afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. In de praktijk – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.000.000 – 2.900.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €2,5 – €5,7.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Enkhuizen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of misschien een gezin met kinderen? Grote gezinnen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis resulteert in een duurdere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Enkhuizen? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 1600, 1601, 1602.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Centraal Beheer AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies variëren enorm. Een verzekering via HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Unive. Hoe komt dat? Jouw maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Enkhuizen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €2,25 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Enkhuizen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Extra voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Fam. van de Brink, Enkhuizen (augustus 2022)