Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Emmen

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Emmen? Zo’n AVP is de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. De dekking is noodzakelijk zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Het gaat om schade aan elektronica maar ook (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit frisdrank over het tapijt van iemand
 • je morst een kop koffie over de bank van een familielid
 • een gebroken arm door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Emmen, gemeente Emmen, Drenthe vind je al vanaf €2,6 – €5,3. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
(Regio) nummer0524 (+31524)
Aantal inwoners107584
Postcodegebieden7800
WijkenNieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen
Plaatsen nabijverzekering-Elburg, aansprakelijkheidsverzekering-Eindhoven, polis-Eijsden-Margraten, verzekeringspakket-Eersel, Eemsmond en verzekeraar-Eemnes
aansprakelijkheidsverzekering-emmen

AVP vergelijken Emmen augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals gebeurtenissen als u laat iets waardevols vallen maar ook je veroorzaakt een gebroken enkel. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Middels een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,95 t/m €4,55 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van onze tool kan je eenvoudig Emmen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product matcht met jouw wensen. Wellicht een polis van OHRA of ABN-AMRO. Op die manier profiteer je van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Aon Direct dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Soms – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.300.000 tot zo’n 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De onkosten vinden we terug tussen de €2,2 tot €4,1.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Emmen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag betekent een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Emmen? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7800, 7801, 7811, 7812, 7813, 7814, 7815, 7821, 7822, 7823, 7824, 7825, 7826, 7827, 7828.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de onkosten wijken sterk van elkaar af. Een polis van HEMA kan soms fors duurder zijn dan de polis van Aegon. Hoe komt dat? De verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Emmen? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €2,6 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Advies: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Emmen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

G. Brouwer, Emmen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente