Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Nieuw-Schoonebeek

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw-Schoonebeek? Definitie AVP: een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Dit heb jij nodig als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten maar ook lichamelijke verwondingen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • je gooit wijn over het tapijt van een familielid
 • jouw hond bijt iemand op straat
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Nieuw-Schoonebeek, gemeente Emmen, Drenthe is er al vanaf €3,85 – €5,05. Zo ben je al verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
(Regio) nummer0524 (+31524)
Inwoners107.584
Postcodegebied7766
BuurtenNieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen
Plaatsen in de regioverzekering-weiteveen, aansprakelijkheidsverzekering-zandpol, polis-schoonebeek, verzekering-dalen, AVP-stieltjeskanaal en dalerveen
aansprakelijkheidsverzekering-nieuw-schoonebeek

AVP vergelijken Nieuw-Schoonebeek juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan toestanden als je gooit bier over het tapijt van een vriend of jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2 – €5,6 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kan men direct Nieuw-Schoonebeek AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking in lijn is met jouw eisen. Misschien wel Inshared en Verzekeruzelf.nl. Op die manier ontvang je een duidelijke dekking, en een lage premie! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Maar het is wel sterk aan te raden. Wellicht – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.500.000oplopend tot 2.400.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €3,9 tot €6,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Nieuw-Schoonebeek afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een gezin met kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering resulteert in een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €100.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw-Schoonebeek? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 7766.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • FBTO AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • De Goudse Inboedelverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies zijn aan verandering onderhevig. De modules via OHRA kan qua prijs afwijken van een AVP van Unive. Wat is daarvan de reden? Jouw partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Nieuw-Schoonebeek? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kies een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €2,5 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Nieuw-Schoonebeek verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

G. van der Velde, Nieuw-Schoonebeek (juni 2024)