Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Rhee

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Rhee? Omschrijving AVP: de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Dit heb jij nodig als jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schades aan producten en letselschade als fysieke of psychische schade. Voorbeelden hiervan zijn:

  • je morst een kop koffie over een meubel van een vriend
  • je gooit wijn over het tapijt van een familielid
  • een gebroken arm door jouw toedoen
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Rhee, gemeente Assen, Drenthe wordt al aangeboden vanaf €2,45 t/m €4,95. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Regionummer0592 (+31592)
Aantal inwoners67.061
Postcodegebieden9486
BuurtschappenAssen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied
Plaatsen in de omgevingverzekering-taarlo, aansprakelijkheidsverzekering-zeegse, polis-vries, verzekering-zuidlaren, AVP-noordlaren en zuidlaarderveen
aansprakelijkheidsverzekering-rhee

AVP vergelijken Rhee april 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals cases als jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je knalt met je fiets op een stilstaande auto. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,05 – €4,4 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Via de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Rhee AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis matcht met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Klaverblad en Unive. Zo profiteer je van een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Independer inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.300.000 tot circa 2.400.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €2,4 t/m €4,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Geef je leeftijd op

    Oudere huishoudens hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Rhee afsluiten.

  2. Kies gezinssamenstelling

    1-persoonshuishouden of misschien een gezin inclusief kinderen? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

  3. Welk bedrag wil je verzekeren?

    Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag betekent een hoger maandbedrag.

  4. Selecteer eigen risico

    Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €45.

  5. Online overstappen

    Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Rhee? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 9486.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024 (pakketten)

  • Unive AVP
  • HEMA Aansprakelijkheid
  • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
  • ZLM Opstalverzekering
  • ANWB Inboedelverzekering
  • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen verschillen wel degelijk. De dekkingen via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Wat is daarvan de reden? Iedere partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Rhee? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je praktische informatie.:

  1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
  2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
  3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
  5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €3,25 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Rhee verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

  • Combinatievoordeel
  • Een contactpersoon
  • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
  • Slechts eenmaal poliskosten
  • Één maandelijkse nota

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

H. Verhoeven, Rhee (april 2024)