Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Spijkenisse

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Spijkenisse? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je iemand spullen beschadigd. We hebben het vaak over schade aan eigendommen of geestelijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

  • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman
  • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
  • jouw dochter fietst tegen een auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Spijkenisse, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland sluit je al af voor €2 – €5,1. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Regionummer0181 (+31181)
Aantal inwoners85.293
Postcodegebied3199
BuurtenCentrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen
Plaatsen in de omgevingverzekering-maasvlakte-rotterdam, aansprakelijkheidsverzekering-europoort-rotterdam, polis-botlek-rotterdam, verzekering-rotterdam-albrandswaard, AVP-vondelingenplaat en pernis-rotterdam
aansprakelijkheidsverzekering-spijkenisse

AVP vergelijken Spijkenisse april 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan cases als je gooit frisdrank over het tapijt van iemand of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €3,85 tot €4,1 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Dankzij de AVP-vergelijker kan iedereen snel Spijkenisse AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering overeenkomt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Unive. Zo profiteer je van een transparante dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: ZLM dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Mogelijk – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot circa 2.250.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De tarieven fluctueren tussen de €2,95 t/m €4,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Geef je leeftijd op

    Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Spijkenisse afsluiten.

  2. Type gezin (kinderen)

    1-persoonshuishouden of misschien een partner met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

  3. Selecteer verzekerd bedrag

    Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering resulteert in een hogere premie.

  4. Selecteer eigen risico

    Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €90.

  5. Online vergelijken

    Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Spijkenisse? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3199, 3200, 3201, 3202, 3203, 3204, 3205, 3206, 3207, 3208.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024 (pakketten)

  • Nationale Nederlanden AVP
  • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
  • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
  • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
  • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
  • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de tarieven verschillen wel degelijk. Een dekking van Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Ditzo. Is dit te verklaren? Zo’n assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Spijkenisse? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je bruikbare informatie:

  1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
  2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
  3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
  4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
  5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €3,25 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Spijkenisse verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

  • Combinatievoordeel
  • Overzichtelijk
  • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
  • Slechts eenmaal poliskosten
  • 1 duidelijke factuur

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

R. Bos, Spijkenisse (april 2024)