Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vondelingenplaat

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Vondelingenplaat? Een AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schades aan goederen en bijv. persoonlijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • je morst een glas drinken over de bank van iemand
 • een gebroken arm door jouw toedoen
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vondelingenplaat, gemeente Rotterdam, Zuid-Holland is er al vanaf €3,65 t/m €6,1. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
Netnummer010 (+3110)
Bewoners629.606
Postcodes3195
WijkenRotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg
Plaatsen in de regioverzekering-pernis-rotterdam, aansprakelijkheidsverzekering-hoogvliet-rotterdam, polis-poortugaal, verzekering-heerjansdam, AVP-rotterdam-albrandswaard en rhoon
aansprakelijkheidsverzekering-vondelingenplaat

AVP vergelijken Vondelingenplaat mei 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Onder andere toestanden als jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en tevens een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3,9 t/m €5,85 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan men direct Vondelingenplaat AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP in lijn is met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van FBTO of HEMA. Vervolgens profiteer je van een passende dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Unigarant dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.400.000 – 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten liggen tussen de €4,00 tot €4,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vondelingenplaat afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of ook een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.000.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag betekent een duurdere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €200.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vondelingenplaat? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3195, 3196.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024 (pakketten)

 • Unive AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan spullen van een derde. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies kunnen enorm afwijken. De verzekeringen via Inshared kan qua prijs afwijken van een product van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Zo’n verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vondelingenplaat? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,05 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Vondelingenplaat verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

D. Kuipers, Vondelingenplaat (mei 2024)