Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Voorhout

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Voorhout? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schades aan goederen of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Om je direct een idee te geven:

 • je morst bier over de bank van een vriend
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je veroorzaakt een ongeval
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Voorhout, gemeente Teylingen, Zuid-Holland is er al vanaf €3,05 t/m €5,45. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
Regionummer0252 (+31252)
Aantal inwoners36.013
Postcodegebied2215
BuurtschappenSassenheim, Voorhout, Warmond
Naburige plaatsenverzekering-de-zilk, aansprakelijkheidsverzekering-sassenheim, polis-lisserbroek, verzekering-leimuiderbrug, AVP-kaag en buitenkaag
aansprakelijkheidsverzekering-voorhout

AVP vergelijken Voorhout juli 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Zoals gebeurtenissen als je morst een glas drinken over de bank van iemand of je veroorzaakt een ongeval. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,8 – €4,1 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de de vergelijker kan je eenvoudig Voorhout AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke dekking past bij jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Aegon en ABN-AMRO. Vervolgens profiteer je van een transparante dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ZLM juli 2022.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.500.000 – 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De onkosten fluctueren tussen de €2,4 – €5,35.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Senioren hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Voorhout afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een gezin met kinderen? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Voorhout? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 2215, 2216.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2022 (pakketten)

 • FBTO AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Het is duidelijk: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. Een dekking van HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Voorhout? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3,45 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Voorhout verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-korting
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

X. Timmermans, Voorhout (juli 2022)