Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Kreileroord

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Kreileroord? De AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schade aan spullen maar ook lichamelijke verwondingen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • je stoot iemands macbook van tafel
 • je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Kreileroord, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland vind je al vanaf €2,25 – €5,5. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Regio) nummer0227 (+31227)
Inwoners47.546
Postcodes1773
BuurtenWinkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Plaatsen in de regioverzekering-wieringerwerf, aansprakelijkheidsverzekering-haringhuizen, polis-barsingerhorn, verzekering-callantsoog, AVP-kolhorn en wieringerwaard
aansprakelijkheidsverzekering-kreileroord

AVP vergelijken Kreileroord juni 2021

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere taferelen als uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen en je veroorzaakt een gebroken enkel. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al voor €1,95 tot €6,1 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.500.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de verzekeringsvergelijker kun jij gemakkelijk Kreileroord AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering overeenkomt met jouw wensen. Wellicht een polis van OHRA of Ditzo. Aan de hand daarvan profiteer je van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Independer inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven bedragen circa €2,4 t/m €4,45.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Kreileroord afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €3.000.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Kreileroord? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 1773.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2021 (pakketten)

 • Klaverblad AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de tarieven wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een AVP van ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? De assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Kreileroord? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €2,8 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Kreileroord verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-korting
 • Contact met 1 partij
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

R. de Wit, Kreileroord (juni 2021)