Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lingewaal

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Lingewaal? Deze AVP is een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schades aan goederen of bijvoorbeeld letselschade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand
 • je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lingewaal, gemeente Lingewaal, Gelderland is al verkrijgbaar vanaf €4 tot €6,2. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaal
(Net) nummer0316 (+31316)
Bewoners11112
Postcodegebied4214
BuurtschappenAsperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Leusden, aansprakelijkheidsverzekering-Leudal, polis-Lelystad, verzekeringspakket-Leidschendam-Voorburg, Leiderdorp en verzekeraar-Leiden
aansprakelijkheidsverzekering-lingewaal

AVP vergelijken Lingewaal augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Onder andere omstandigheden als jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw dan wel je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €3,65 t/m €4,85 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de de vergelijker kan iedereen snel Lingewaal AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering past bij jouw ideaalplaatje. Misschien wel Nationale Nederlanden of HEMA. Op die manier geniet je van een goede dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Generali pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Af en toe – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.250.000 – 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies vinden we terug tussen de €2,6 tot €5,65.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lingewaal afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lingewaal? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 4214.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Lancyr Inboedelverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd tegen schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten variëren enorm. De dekkingen via OHRA kan soms fors duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Zo’n maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lingewaal? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. De premie daalt wel flink
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €3,95 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Lingewaal verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Woonpakket-aanbieding
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Één maandelijkse nota

‘Ik hoef me niet druk te maken om mijn aansprakelijkheid’

O. Smit, Lingewaal (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente