Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Havelterberg

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Havelterberg? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. We hebben het vaak over schades aan producten maar ook persoonlijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • een smartphone laten vallen
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Havelterberg, gemeente Westerveld, Drenthe wordt al aangeboden vanaf €2,45 tot €6,15. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Bewoners18.940
Postcodes7974
WijkenDiever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord
Plaatsen in de regioverzekering-darp, aansprakelijkheidsverzekering-havelte, polis-de-schiphorst, verzekering-ijhorst, AVP-ansen en ruinen
aansprakelijkheidsverzekering-havelterberg

AVP vergelijken Havelterberg mei 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals cases als je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman en tevens iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €3,05 – €4,35 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de AVP-vergelijker kun jij gemakkelijk Havelterberg AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP matcht met jouw voorwaarden. Misschien wel Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Op die manier kun je profiteren van een passende dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Turien en Co pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Zo nu en dan – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.500.000 tot zo’n 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie hangt samen met het totaalbedrag, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De onkosten bedragen circa €3,15 tot €5,7.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Havelterberg afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Een kleine gezin of ook een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Havelterberg? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 7974.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2023

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • SNS Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan derden. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies verschillen wel degelijk. Een dekking via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van de polis van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Havelterberg? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €3,65 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Havelterberg verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-deal
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

D. van Dam, Havelterberg (mei 2023)