Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Philippine

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Philippine? Deze AVP is een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schades aan producten en/of persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst wijn over de bank van de buurvrouw
 • je gooit een glas cola over de bank van iemand
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Philippine, gemeente Terneuzen, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €3,55 – €5,9. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Aantal inwoners54.657
Postcodegebied4553
WijkenTerneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe
Plaatsen in de buurtverzekering-sas-van-gent, aansprakelijkheidsverzekering-zaamslag, polis-hoek, verzekering-retranchement, AVP-sluiskil en spui
aansprakelijkheidsverzekering-philippine

AVP vergelijken Philippine juli 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan taferelen als uw hond bijt in het been van de postbezorger maar ook jouw dochter fietst tegen een auto aan. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €1,85 – €4,9 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via onze tool kun jij gemakkelijk Philippine AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP rijmt met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Klaverblad of Verzekeruzelf.nl. Daardoor profiteer je van een passende dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook nowGo pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Soms – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.400.000 tot circa 2.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De tarieven liggen tussen de €2,00 – €5,75.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Philippine afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of ook een familie met kids? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking betekent een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Philippine? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 4553.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juli 2024

 • FBTO AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen verschillen wel degelijk. Een polis van Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Aegon. Is dit te verklaren? Elke partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Philippine? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €1,85 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Philippine verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

P. van den Berg, Philippine (juli 2024)