Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Dreischor

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Dreischor? Zo’n AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of bijvoorbeeld letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend
 • je gooit een glas cola over de bank van iemand
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Dreischor, gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €2,55 – €4,65. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
(Net) nummer0111 (+31111)
Bewoners33.735
Postcodegebieden4315
WijkenZierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke
Plaatsen nabijverzekering-bruinisse, aansprakelijkheidsverzekering-sirjansland, polis-oosterland, verzekering-waardhuizen, AVP-nieuwerkerk en ouwerkerk
aansprakelijkheidsverzekering-dreischor

AVP vergelijken Dreischor juli 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld omstandigheden als jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren dan wel iemand breekt een enkel door jouw toedoen. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,45 t/m €6 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kan men direct Dreischor AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Unive. Zo profiteer je van een passende dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.400.000oplopend tot 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten bedragen circa €3,6 tot €5,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Dreischor afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Dreischor? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 4315.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024 (pakketten)

 • Unive AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de onkosten kunnen enorm afwijken. Een polis van Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan een product van ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? De verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Dreischor? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €2,55 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Dreischor verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

J. de Koning, Dreischor (juli 2024)