Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heemskerk

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Heemskerk? De AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer per ongeluk iets stuk maakt van iemand. In de regel heb je het dan over schades aan goederen en/of letselschade. Je kunt denken aan situaties als:

 • een notebook laten vallen
 • je stoot iemands vaas van tafel
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heemskerk, gemeente Heemskerk, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €3,3 – €6,15. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemskerk
(Regio) nummer0251 (+31251)
Inwoners39299
Postcodes1960
BuurtschappenHeemskerk-Dorp, Commandeurs en Marquette, Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek, Heemskerkerduin en Noorddorp, Poelenburg en Oosterzij, Noordbroek en De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers, Broekpolder, Oostelijk Heemskerk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Hattem, aansprakelijkheidsverzekering-Harlingen, polis-Haren, verzekeringspakket-Hardinxveld-Giessendam, Harderwijk en verzekeraar-Hardenberg
aansprakelijkheidsverzekering-heemskerk

AVP vergelijken Heemskerk mei 2024

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn taferelen als je stoot iemands iphone van tafel dan wel iemand breekt een enkel door jouw toedoen. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,1 – €5,95 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kun jij gemakkelijk Heemskerk AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering rijmt met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als FBTO en Verzekeruzelf.nl. Daardoor geniet je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: DAK afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.000.000 tot circa 2.900.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten fluctueren tussen de €1,9 – €5,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere mensen profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heemskerk afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of wellicht een gezin met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heemskerk? Bekijk alle verzekeraars in de regio 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2024

 • FBTO AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de premies verschillen wel degelijk. De polissen via Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van FBTO. Wat is daarvan de reden? De aanbieder bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heemskerk? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €2,5 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan de opstal en inboedel. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Heemskerk verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Gemakkelijk online schade declareren’

N. van de Velde, Heemskerk (mei 2024)