Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Manderveen

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Manderveen? Zo’n AVP is de verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen en/of lichamelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • de hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je veroorzaakt een ongeluk
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Manderveen, gemeente Tubbergen, Overijssel wordt al aangeboden vanaf €3,95 – €4,25. Zo ben je al verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
Netnummer0541 (+31541)
Aantal inwoners21.120
Postcodegebieden7664
BuurtenTubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen
Plaatsen in de omgevingverzekering-mander, aansprakelijkheidsverzekering-hezingen, polis-vasse, verzekering-lattrop-breklenkamp, AVP-hoge-hexel en nutter
aansprakelijkheidsverzekering-manderveen

AVP vergelijken Manderveen juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,35 – €5,8 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels onze tool kan iedereen snel Manderveen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke dekking rijmt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared of HEMA. Op die manier kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Univé juni 2024.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Soms – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.500.000 tot circa 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De tarieven bedragen circa €3,25 t/m €4,25.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Manderveen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of juist een familie met kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Manderveen? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 7664.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • ZLM Inboedel
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan derden. Zoals je hierboven kunt zien: de tarieven kunnen enorm afwijken. De dekkingen via Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? De verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Manderveen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Beginnend bij €2,55 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Daarnaast de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Manderveen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

W. van den Broek, Manderveen (juni 2024)