Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Marijenkampen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Marijenkampen? Zo’n AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schades aan producten of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • door jou breekt iemand een been
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Marijenkampen, gemeente Steenwijkerland, Overijssel vind je al vanaf €3,2 – €5,6. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Regionummer0521 (+31521)
Aantal inwoners43.333
Postcodegebieden8339
BuurtenStad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl
Naburige plaatsenverzekering-willemsoord, aansprakelijkheidsverzekering-de-pol, polis-baars, verzekering-vollenhove, AVP-witte-paarden en tuk
aansprakelijkheidsverzekering-marijenkampen

AVP vergelijken Marijenkampen juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend maar ook je veroorzaakt een gebroken enkel. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Startend vanaf €3 – €4,8 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van de vergelijkingstool kan iedereen snel Marijenkampen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering past bij jouw wensen. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Zodoende heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook InShared inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar is het niet heel onverstandig. In de praktijk – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.250.000oplopend tot 2.250.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €2,45 – €5,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Marijenkampen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een partner met kinderen? Families met kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag resulteert in een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Marijenkampen? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 8339.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden. Het is duidelijk: de tarieven variëren enorm. Een dekking via Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van Unive. Is dit te verklaren? De assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Marijenkampen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3,7 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Marijenkampen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

A. Hendriks, Marijenkampen (juni 2024)