Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Purmerend

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Purmerend? De AVP is de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Het gaat om schade aan elektronica of bijvoorbeeld lichamelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend
 • uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Purmerend, gemeente Purmerend, Noord-Holland sluit je al af voor €2,95 – €4,8. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeentePurmerend
(Regio) nummer0299 (+31299)
Inwoners79889
Postcodegebied1440
BuurtenCentrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, Weidevenne
Plaatsen in de buurtverzekering-Pijnacker-Nootdorp, aansprakelijkheidsverzekering-Pekela, polis-Peel en Maas, verzekeringspakket-Papendrecht, Overbetuwe en verzekeraar-Oudewater
aansprakelijkheidsverzekering-purmerend

AVP vergelijken Purmerend mei 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere toestanden als je stoot iemands macbook van tafel en je veroorzaakt een auto-ongeluk. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,25 t/m €5,85 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Purmerend AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering past bij jouw eisen. Wellicht een polis van FBTO en Unive. Vervolgens profiteer je van een transparante dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Lancyr afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot circa 2.900.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies fluctueren tussen de €2,75 – €4,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Purmerend afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of wellicht een familie met kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag betekent een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Purmerend? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1481.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2024

 • FBTO AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Unigarant Woonpakket Plus

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan de eigendommen van anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen wijken sterk van elkaar af. Een polis van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Jouw aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Purmerend? Dit verschilt per situatie. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €2,00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Purmerend verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

M. van Dongen, Purmerend (mei 2024)