Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Putten

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Putten? Een AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en lichamelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • de hond springt iemand omver
 • je veroorzaakt een ongeluk
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Putten, gemeente Putten, Gelderland vind je al vanaf €2,45 t/m €5,5. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeentePutten
Regionummer0341 (+31341)
Aantal inwoners24516
Postcodegebieden3853
WijkenPutten, Bosgebied en Krachtighuizen
Naburige plaatsenverzekering-Purmerend, aansprakelijkheidsverzekering-Pijnacker-Nootdorp, polis-Pekela, verzekeringspakket-Peel en Maas, Papendrecht en verzekeraar-Overbetuwe
aansprakelijkheidsverzekering-putten

AVP vergelijken Putten maart 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld taferelen als je morst een glas cola over het tapijt van de buurman en je veroorzaakt een gebroken been. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €2,75 t/m €4,1 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van onze tool kan men direct Putten AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering past bij jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als FBTO of HEMA. Op die manier ontvang je een duidelijke dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Reaal pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen niet binnen de dekking.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Toch is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot zo’n 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies liggen tussen de €2,65 t/m €5,9.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Putten afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €45.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Putten? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 3853, 3880, 3881, 3882.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van maart 2023

 • Inshared AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan derden. Je hebt het al gezien: de premies kunnen enorm afwijken. Een dekking van Inshared is soms net wat duurder dan een AVP van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Putten? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kies een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €3,75 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Putten verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Extra voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Handige tips voor een lagere premie’

O. van den Broek, Putten (maart 2023)