Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Overbetuwe

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Overbetuwe? Een AVP is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je iemand spullen beschadigd. We hebben het vaak over schade aan spullen of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • de hond maakt iets kapot
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Overbetuwe, gemeente Overbetuwe, Gelderland sluit je al af voor €2,75 t/m €5,95. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
Regionummer0488 (+31488)
Inwoners47002
Postcodegebieden6670
BuurtenElst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oudewater, aansprakelijkheidsverzekering-Ouder-Amstel, polis-Oude IJsselstreek, verzekeringspakket-Oud-Beijerland, Oss en verzekeraar-Opsterland
aansprakelijkheidsverzekering-overbetuwe

AVP vergelijken Overbetuwe augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan gebeurtenissen als je morst een glas drinken over een meubel van iemand maar ook jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €2,6 tot €4,85 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Met behulp van de de vergelijker kan je eenvoudig Overbetuwe AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product in lijn is met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Unive. Op die manier ontvang je een passende dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Polis Direct pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.500.000 tot 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies liggen tussen de €2,55 – €5,65.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Overbetuwe afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of misschien een gezin met kinderen? Families met kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Overbetuwe? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 6670, 6671.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de kosten zijn aan verandering onderhevig. De polissen van Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Ditzo. Hoe komt dat? De verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Overbetuwe? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €2,95 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Overbetuwe verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

F. Kuipers, Overbetuwe (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente