Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Drechterland

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Drechterland? Zo’n AVP is de verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan elektronica en letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • een notebook laten vallen
 • je morst rode wijn over de bank van iemand
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Drechterland, gemeente Drechterland, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,4 t/m €4,85. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDrechterland
Netnummer0229 (+31229)
Bewoners19400
Postcodegebieden1697
BuurtenHoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Venhuizen, Wijdenes, Schellinkhout
Naburige plaatsenverzekering-Dordrecht, aansprakelijkheidsverzekering-Dongeradeel, polis-Dongen, verzekeringspakket-Doetinchem, Doesburg en verzekeraar-Dinkelland
aansprakelijkheidsverzekering-drechterland

AVP vergelijken Drechterland mei 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan omstandigheden als je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw en tevens je veroorzaakt een gebroken pols. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al voor €3,3 tot €4,9 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de de vergelijker kan iedereen snel Drechterland AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis rijmt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als FBTO of Unive. Daardoor profiteer je van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Aon Direct afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Soms – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot circa 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief hangt samen met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €3,95 t/m €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Drechterland afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.250.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €45.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Drechterland? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 1697.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2024

 • Aegon AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allsecur Compleet

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten kunnen enorm afwijken. Een verzekering via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Jouw verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Drechterland? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3,35 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Drechterland verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Extra voordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Z. van de Pol, Drechterland (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente