Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Kootwijkerbroek

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Kootwijkerbroek? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schades aan producten of bijvoorbeeld (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een kop koffie over de bank van een vriend
 • je morst frisdrank over het tapijt van iemand
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Kootwijkerbroek, gemeente Barneveld, Gelderland vind je al vanaf €3,3 t/m €4,5. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
Netnummer0342 (+31342)
Aantal inwoners55.441
Postcodegebied3774
BuurtschappenBarneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld
Plaatsen nabijverzekering-kootwijk, aansprakelijkheidsverzekering-soesterberg, polis-eemdijk, verzekering-groenekan, AVP-bunschoten-spakenburg en lage-vuursche
aansprakelijkheidsverzekering-kootwijkerbroek

AVP vergelijken Kootwijkerbroek februari 2024

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals cases als je morst rode wijn over de bank van iemand dan wel een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Middels een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €3 t/m €4,25 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de vergelijkingstool kan men direct Kootwijkerbroek AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke module in lijn is met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Op die manier ontvang je een transparante dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ABN AMRO inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.300.000oplopend tot 2.250.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De kosten fluctueren tussen de €2,8 tot €5,2.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Kootwijkerbroek afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een gezin inclusief kinderen? Families met kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Kootwijkerbroek? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3774.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van februari 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen verschillen wel degelijk. Een polis van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een AVP van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Kootwijkerbroek? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €3,85 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Kootwijkerbroek verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een duidelijke nota per maand

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

R. van den Heuvel, Kootwijkerbroek (februari 2024)