Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Eemdijk

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Eemdijk? Een AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan eigendommen of bijvoorbeeld lichamelijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Eemdijk, gemeente Bunschoten, Utrecht is al verkrijgbaar vanaf €2,25 t/m €5,7. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunschoten
(Net) nummer033 (+3133)
Inwoners20.823
Postcodes3754
WijkenWijk 00
Naburige plaatsenverzekering-bunschoten-spakenburg, aansprakelijkheidsverzekering-lage-vuursche, polis-hollandsche-rading, verzekering-den-dolder, AVP-maartensdijk en groenekan
aansprakelijkheidsverzekering-eemdijk

AVP vergelijken Eemdijk april 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere omstandigheden als je gooit frisdrank over het tapijt van iemand maar ook iemand raakt gewoon door jouw huisdier. Wanneer blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €2,9 tot €5,4 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de de vergelijker kan je eenvoudig Eemdijk AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke dekking rijmt met jouw voorwaarden. Misschien wel Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Daardoor heb je een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Verzekeruzelf.nl polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.000.000 tot 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen schommelen tussen de €2,85 – €5,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Eemdijk afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een familie met kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Eemdijk? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3754.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

 • FBTO AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden. Het is duidelijk: de premies verschillen wel degelijk. De verzekeringen via OHRA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Iedere verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Eemdijk? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €2,95 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Eemdijk verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Alles-in-1-korting
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

G. van Leeuwen, Eemdijk (april 2024)