Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Barneveld

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Barneveld? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. Het gaat om schade aan spullen of bijvoorbeeld letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • de ipad laten vallen
 • je veroorzaakt een ongeluk
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Barneveld, gemeente Barneveld, Gelderland sluit je al af voor €2,8 – €5,2. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
(Net) nummer0342 (+31342)
Aantal inwoners55441
Postcodes3770
BuurtschappenBarneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld
Plaatsen in de omgevingverzekering-Barendrecht, aansprakelijkheidsverzekering-Baarn, polis-Baarle-Nassau, verzekeringspakket-Asten, Assen en verzekeraar-Arnhem
aansprakelijkheidsverzekering-barneveld

AVP vergelijken Barneveld juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en tevens een gebroken arm door jouw toedoen. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Startend vanaf €3,05 t/m €5,85 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Via onze tool kun je moeiteloos Barneveld AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis matcht met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld FBTO en Ditzo. Zo kun je profiteren van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Zelf dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Soms – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.500.000oplopend tot 2.400.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €2,15 tot €4,6.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Barneveld afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een gezin inclusief kinderen? Families met kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de beste AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Barneveld? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3770, 3771, 3772, 3773.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • HEMA AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Elke maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Barneveld? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3.00 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Barneveld verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Extra voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

H. de Leeuw, Barneveld (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente