Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Balk

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Balk? Definitie AVP: een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of lichamelijke verwondingen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jouw hond bijt een familielid
 • een macbook laten vallen
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Balk, gemeente De Fryske Marren, Friesland is er al vanaf €1,9 – €6,2. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Net) nummer0514 (+31514)
Bewoners51.265
Postcodegebied8560
BuurtschappenAkmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel
Plaatsen nabijverzekering-sloten, aansprakelijkheidsverzekering-ypecolsga, polis-indijk, verzekering-echtenerbrug, AVP-smallebrugge en woudsend
aansprakelijkheidsverzekering-balk

AVP vergelijken Balk juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als de hond maakt krassen op de auto van iemand anders en tevens jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,35 tot €5,7 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de de vergelijker kan je eenvoudig Balk AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking past bij jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als OHRA of Verzekeruzelf.nl. Daardoor ontvang je een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Reaal dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Af en toe – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.400.000 – 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief komt tot stand door het verzekerde bedrag, het type huishouden, en het eigen risico. De prijzen fluctueren tussen de €3,1 tot €5,2.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Balk afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin met kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Balk? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 8560, 8561.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan de eigendommen van anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen variëren enorm. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Wat is daarvan de reden? Zo’n assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Balk? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,4 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Balk verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

W. van der Velde, Balk (juli 2024)