Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Waskemeer

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Waskemeer? Deze AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schades aan goederen en schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit wijn over de bank van de buurvrouw
 • je gooit bier over het tapijt van een vriend
 • door jouw schuld breekt iemand zijn been
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Waskemeer, gemeente Ooststellingwerf, Drenthe sluit je al af voor €3,9 – €5,3. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
Netnummer0516 (+31516)
Bewoners25.571
Postcodes8434
BuurtschappenOosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha
Plaatsen nabijverzekering-haulerwijk, aansprakelijkheidsverzekering-haule, polis-nijetrijne, verzekering-langedijke, AVP-oosterwolde en fochteloo
aansprakelijkheidsverzekering-waskemeer

AVP vergelijken Waskemeer juni 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld cases als je gooit bier over de bank van de buurman of door jouw schuld breekt iemand zijn been. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €3,65 tot €4,8 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan je eenvoudig Waskemeer AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering past bij jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared en Verzekeruzelf.nl. Zo ontvang je een transparante dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ABN AMRO afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Echter is het niet heel onverstandig. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.000.000 tot circa 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten vinden we terug tussen de €4,00 tot €4,75.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Senioren hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Waskemeer afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of wellicht een familie met kids? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een dure dekking betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Waskemeer? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 8434.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024

 • Klaverblad AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan de eigendommen van anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen van OHRA is soms net wat duurder dan een AVP van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Iedere partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Waskemeer? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €3,5 profiteer je van een prima dekking. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tip: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Waskemeer verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Woonpakket-aanbieding
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

Familie. van den Velden, Waskemeer (juni 2024)