Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heerhugowaard

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Heerhugowaard? Een AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. We hebben het vaak over schades aan producten en bijv. letselschade. Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw
 • je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heerhugowaard, gemeente Heerhugowaard, Noord-Holland is er al vanaf €3,55 tot €5,05. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeerhugowaard
(Net) nummer072 (+3172)
Aantal inwoners53927
Postcodes1700
WijkenSchrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid
Naburige plaatsenverzekering-Heerenveen, aansprakelijkheidsverzekering-Heerde, polis-Heemstede, verzekeringspakket-Heemskerk, Hattem en verzekeraar-Harlingen
aansprakelijkheidsverzekering-heerhugowaard

AVP vergelijken Heerhugowaard mei 2023

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld taferelen als jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €2,3 tot €4,25 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de de vergelijker kan je eenvoudig Heerhugowaard AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product in lijn is met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van Klaverblad en Centraal Beheer. Aan de hand daarvan heb je een duidelijke dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Delta Lloyd afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Maar vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 tot circa 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten schommelen tussen de €3,6 t/m €6,05.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heerhugowaard afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of ook een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zijn duurder uit.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heerhugowaard? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1842.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2023

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de tarieven wijken sterk van elkaar af. De polissen via Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Wat is daarvan de reden? Iedere verzekeringsmaatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heerhugowaard? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,7 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Heerhugowaard verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatievoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Één maandelijkse nota

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

H. Kuijpers, Heerhugowaard (mei 2023)