Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Uithoorn

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Uithoorn? Zo’n AVP is de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit is nodig op het moment dat je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schade aan spullen maar ook persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • door jou breekt iemand een been
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Uithoorn, gemeente Uithoorn, Noord-Holland vind je al vanaf €3,3 t/m €4,4. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUithoorn
Netnummer0297 (+31297)
Inwoners29181
Postcodes1420
BuurtschappenDorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied
Plaatsen in de omgevingverzekering-Uitgeest, aansprakelijkheidsverzekering-Uden, polis-Tytsjerksteradiel, verzekeringspakket-Tynaarlo, Twenterand en verzekeraar-Tubbergen
aansprakelijkheidsverzekering-uithoorn

AVP vergelijken Uithoorn oktober 2023

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Zoals cases als je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman maar ook je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €2,15 t/m €6,05 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.500.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van de de vergelijker kan je eenvoudig Uithoorn AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking overeenkomt met jouw eisen. Misschien wel OHRA of Centraal Beheer. Vervolgens kun je profiteren van een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: OHRA afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen raden verzekeringsexperts het wel aan. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.300.000 tot circa 2.000.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De premies schommelen tussen de €3,7 tot €5,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Bejaarden hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Uithoorn afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of juist een gezin met kinderen? Grote gezinnen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Uithoorn? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 1420, 1421, 1422, 1423.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van oktober 2023

 • FBTO AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een polis via Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? De aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Uithoorn? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €1,95 heb je een prima polis. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Uithoorn verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-deal
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

F. Bosman, Uithoorn (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente