Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vaals

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Vaals? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vaals, gemeente Vaals, Limburg sluit je al af voor €3,6 t/m €5,8. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVaals
Netnummer043 (+3143)
Aantal inwoners9632
Postcodegebieden6290
WijkenVijlen-Lemiers, Vaals
Naburige plaatsenverzekering-Utrechtse Heuvelrug, aansprakelijkheidsverzekering-Utrecht, polis-Urk, verzekeringspakket-Uithoorn, Uitgeest en verzekeraar-Uden
aansprakelijkheidsverzekering-vaals

AVP vergelijken Vaals augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld toestanden als je stoot iemands smartphone van tafel en door jouw schuld breekt iemand zijn been. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,1 – €4,8 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de de vergelijker kan je eenvoudig Vaals AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product in lijn is met jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Vervolgens ontvang je een transparante dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Bruns ten Brink inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Soms – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met uitkeringen van €1.250.000 tot 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De prijzen liggen tussen de €2,85 – €6,2.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden betalen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vaals afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of misschien een partner en/of kids? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag betekent een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €150.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vaals? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 6290, 6291.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan spullen of personen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de kosten variëren enorm. Een dekking van HEMA kan soms fors duurder zijn dan een product van Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? De assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vaals? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €2,85 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Vaals verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

H. de Wit, Vaals (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente