Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering de Wijk

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in de Wijk? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. We hebben het vaak over schade aan spullen en bijv. lichamelijke verwondingen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

  • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
  • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
  • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in de Wijk, gemeente De Wolden, Drenthe is er al vanaf €1,95 t/m €5,85. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Regionummer0528 (+31528)
Aantal inwoners23.722
Postcodes7924
WijkenZuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk
Plaatsen in de regioverzekering-zuidwolde, aansprakelijkheidsverzekering-nieuwlande, polis-geesbrug, verzekering-nieuweroord, AVP-elim en alteveer
aansprakelijkheidsverzekering-de-wijk

AVP vergelijken de Wijk april 2024

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je stoot in een winkel iets om dan wel jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,85 – €4,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.500.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de AVP-vergelijker kan iedereen snel de Wijk AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering rijmt met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Zodoende heb je een transparante dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Ditzo pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.400.000 tot 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De prijzen vinden we terug tussen de €2,8 t/m €4,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Selecteer je geboortedatum

    Bejaarden profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit de Wijk afsluiten.

  2. Type gezin (kinderen)

    Ben je alleen of wellicht een familie met kids? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

  3. Maximale verzekerde bedrag

    Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een hogere prijs.

  4. Specificeer eigen risico

    Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €90.

  5. Vergelijk aanbieders + overstappen

    Hierna tref je de beste AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in de Wijk? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 7924, 7957.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

  • Unive AVP
  • Ditzo Aansprakelijkheid
  • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
  • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
  • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
  • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen of personen. Het is duidelijk: de kosten wijken sterk van elkaar af. De modules via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in de Wijk? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

  1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
  2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
  3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
  5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,4 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in de Wijk verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

  • Pakketvoordeel
  • Één aanspreekpunt
  • Geen discussie tussen verzekeraars
  • 1 account en minder administratieve rompslomp
  • Een duidelijke nota per maand

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

X. Peeters, de Wijk (april 2024)