Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Bergen op Zoom

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Bergen op Zoom? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schades aan goederen en letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • een notebook laten vallen
 • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je veroorzaakt een ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Bergen op Zoom, gemeente Bergen op Zoom, Noord-Brabant is er al vanaf €2,75 t/m €5,45. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
(Regio) nummer0164 (+31164)
Inwoners66237
Postcodegebied4600
WijkenBergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat
Plaatsen in de buurtverzekering-Bergen Noord-Holland, aansprakelijkheidsverzekering-Bergen Limburg, polis-Bergeijk, verzekeringspakket-Berg en Dal, Beesel en verzekeraar-Beemster
aansprakelijkheidsverzekering-bergen-op-zoom

AVP vergelijken Bergen op Zoom augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere situaties als de hond maakt iets kapot maar ook je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €2,7 t/m €6 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de de vergelijker kan je eenvoudig Bergen op Zoom AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP past bij jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared of HEMA. Daardoor profiteer je van een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met uitkeringen van €1.500.000 tot circa 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het totaalbedrag, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies bedragen circa €2,85 – €5,95.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Bergen op Zoom afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Bergen op Zoom? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 4600, 4601, 4602, 4611, 4612, 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4621, 4622, 4623, 4624, 4625.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • FBTO Woonpakket

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven kunnen enorm afwijken. De dekkingen van Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een AVP van Aegon. Wat is daarvan de reden? Iedere partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Bergen op Zoom? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €2,15 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Tip: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Bergen op Zoom verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

Mevr. Mol, Bergen op Zoom (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente