Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Waal

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Waal? De AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schade aan elektronica of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

  • uw hond bijt in het been van de postbezorger
  • je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman
  • je veroorzaakt een gebroken been
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Waal, gemeente Molenwaard, Zuid-Holland is er al vanaf €2,25 t/m €4,4. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
(Regio) nummer0184 (+31184)
Bewoners29.067
Postcodegebieden2968
WijkenNieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk
Plaatsen in de regioverzekering-langerak, aansprakelijkheidsverzekering-nieuwpoort, polis-groot-ammers, verzekering-ouderkerk-aan-den-ijssel, AVP-kinderdijk en streefkerk
aansprakelijkheidsverzekering-waal

AVP vergelijken Waal april 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan cases als je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend of een gebroken arm door jouw toedoen. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €2,4 tot €5,8 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de de vergelijker kan men direct Waal AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering overeenkomt met jouw eisen. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden of Centraal Beheer. Daardoor ontvang je een passende dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ING dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 – 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,4 t/m €4,75.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Selecteer je geboortedatum

    Bejaarden profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Waal afsluiten.

  2. Type gezin (kinderen)

    Alleenstaand of misschien een gezin met kinderen? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

  3. Kies het te verzekeren bedrag

    Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.000.000. Een dure dekking betekent een hogere premie.

  4. Specificeer eigen risico

    Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €90.

  5. Online overstappen

    Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Waal? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 2968.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

  • Nationale Nederlanden AVP
  • Unive Aansprakelijkheid
  • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
  • Bovag Thuispakket (EUG)
  • Generali Woonhuisverzekering
  • Aegon Opstal Basis

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen kunnen enorm afwijken. De dekkingen van OHRA kan soms fors duurder zijn dan een AVP van Ditzo. Hoe komt dat? Jouw assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Waal? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we bruikbare informatie:

  1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
  2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
  3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
  4. Éénmalige betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
  5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €3.00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Waal verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

  • Pakketvoordeel
  • Één aanspreekpunt
  • Geen onenigheid wie wat verzekert
  • Slechts eenmaal poliskosten
  • Alle kosten op een heldere factuur

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

Familie. van de Ven, Waal (april 2024)