Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vogelwaarde

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Vogelwaarde? Een AVP is een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Deze polis wordt relevant zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. We hebben het vaak over schade aan eigendommen en bijv. schade aan personen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

  • je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend
  • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • door jou breekt iemand een been
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vogelwaarde, gemeente Hulst, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €3,35 t/m €5,05. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Bewoners27.372
Postcodegebied4581
WijkenHulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse
Plaatsen in de regioverzekering-koewacht, aansprakelijkheidsverzekering-overslag, polis-zuiddorpe, verzekering-heikant, AVP-axel en graauw
aansprakelijkheidsverzekering-vogelwaarde

AVP vergelijken Vogelwaarde april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw dan wel je rijdt iemand aan met de fiets. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €3,85 – €6,15 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de de vergelijker kan iedereen snel Vogelwaarde AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP matcht met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon of Centraal Beheer. Zo kun je profiteren van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: ABN AMRO polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.000.000 tot circa 2.300.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten vinden we terug tussen de €3,65 t/m €4,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Geef je leeftijd op

    Oudere huishoudens hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vogelwaarde afsluiten.

  2. Selecteer gezinssamenstelling

    Woon je zelfstandig of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

  3. Selecteer verzekerd bedrag

    Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een duurdere premie.

  4. Hoogte van het eigen risico

    Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €200.

  5. Vergelijk aanbieders + overstappen

    Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vogelwaarde? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 4581.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024

  • Ditzo AVP
  • Ditzo Aansprakelijkheid
  • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
  • nowGo Opstalverzekering Bewust
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
  • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Het is duidelijk: de kosten wijken sterk van elkaar af. De modules via Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een AVP van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vogelwaarde? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

  1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
  2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
  3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
  4. Éénmalige betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
  5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,55 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Vogelwaarde verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

  • Combinatie-deal
  • Overzichtelijk
  • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
  • Besparen op administratiekosten
  • 1 duidelijke factuur

‘Binnen 5 minuten had ik de AVP online afgesloten’

Familie. Peeters, Vogelwaarde (april 2024)