Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Blessum

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Blessum? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij schade bij iemand anders aanricht. We hebben het vaak over schade aan elektronica en bijv. schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

  • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
  • je stoot in een winkel iets om
  • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Blessum, gemeente Waadhoeke, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €3,6 t/m €4,85. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Netnummer058 (+3158)
Inwoners10.525
Postcodegebieden9032
BuurtenWest, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord
Plaatsen in de buurtverzekering-boksum, aansprakelijkheidsverzekering-hilaard, polis-jellum, verzekering-easterwierrum, AVP-bears en weidum
aansprakelijkheidsverzekering-blessum

AVP vergelijken Blessum april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld cases als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw dan wel een gebroken arm door jouw toedoen. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €3,65 t/m €5,8 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.500.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Blessum AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering matcht met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Inshared en HEMA. Daardoor kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook De Goudse april 2024.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot zo’n 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €2,9 tot €4,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Kies geboortedatum

    Mensen op leeftijd hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Blessum afsluiten.

  2. Selecteer gezinssamenstelling

    1-persoonshuishouden of wellicht een partner en/of kids? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

  3. Welk bedrag wil je verzekeren?

    Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een hogere prijs.

  4. Bepaal eigen risico

    Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

  5. Kies een verzekeraar

    Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Blessum? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9032.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024 (pakketten)

  • OHRA AVP
  • Klaverblad Aansprakelijkheid
  • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
  • Aegon Opstal Basis
  • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
  • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan spullen van een derde. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten verschillen wel degelijk. Een verzekering van Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? Zo’n maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Blessum? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

  1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
  2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
  3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
  4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
  5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Blessum verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

  • Alles-in-1-korting
  • Contact met 1 partij
  • Geen onenigheid wie wat verzekert
  • Besparen op administratiekosten
  • Een duidelijke nota per maand

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

S. Koster, Blessum (april 2024)