Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Reijmerstok

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Reijmerstok? Zo’n AVP is de verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Dit is nodig op het moment dat je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schades aan goederen en/of lichamelijke verwondingen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • je stoot iemands laptop van tafel
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Reijmerstok, gemeente Gulpen-Wittem, Limburg is al verkrijgbaar vanaf €3,45 tot €4,2. Zo ben je al verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
Netnummer043 (+3143)
Aantal inwoners14.508
Postcodegebied6274
BuurtschappenGulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken
Plaatsen in de buurtverzekering-ingber, aansprakelijkheidsverzekering-gulpen, polis-margraten, verzekering-mheer, AVP-bemelen en cadier-en-keer
aansprakelijkheidsverzekering-reijmerstok

AVP vergelijken Reijmerstok mei 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan cases als je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid en je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,3 t/m €5,45 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Reijmerstok AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering in lijn is met jouw eisen. Misschien wel FBTO of Verzekeruzelf.nl. Daardoor profiteer je van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Lancyr mei 2024.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De prijzen fluctueren tussen de €3,75 tot €6,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Reijmerstok afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of wellicht een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €100.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Reijmerstok? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 6274.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd tegen schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de tarieven variëren enorm. De verzekeringen via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Zo’n maatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Reijmerstok? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €2,35 heb je een prima polis. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Reijmerstok verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

Familie. Mulder, Reijmerstok (mei 2024)