Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Valkenburg

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Valkenburg? Een AVP is een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. De dekking is noodzakelijk zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen of psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • je stoot iemands vaas van tafel
 • je veroorzaakt een gebroken pols
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Valkenburg, gemeente Katwijk, Zuid-Holland sluit je al af voor €3,8 – €4,65. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKatwijk
(Net) nummer043 (+3143)
Inwoners64.239
Postcodegebied2235
WijkenKatwijk Noord, ’t Heen, Katwijk aan den Rijn, Katwijk Midden, Katwijk aan Zee, Landelijk gebied Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg
Plaatsen in de buurtverzekering-rijnsburg, aansprakelijkheidsverzekering-voorhout, polis-de-zilk, verzekering-abbenes, AVP-sassenheim en lisserbroek
aansprakelijkheidsverzekering-valkenburg

AVP vergelijken Valkenburg juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn situaties als u laat iets waardevols vallen en jouw dochter fietst tegen een auto aan. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €3,1 tot €5,6 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.000.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de de vergelijker kun jij gemakkelijk Valkenburg AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking in lijn is met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared en Ditzo. Daardoor ontvang je een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Aegon afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.500.000 tot 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies schommelen tussen de €2,95 tot €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden hebben het profijt van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Valkenburg afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of misschien een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Valkenburg? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 2235, 6300.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024 (pakketten)

 • Centraal Beheer AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen van een derde. Je hebt het al gezien: de kosten wijken sterk van elkaar af. Een polis via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van Aegon. Wat is daarvan de reden? Elke verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Valkenburg? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,05 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Valkenburg verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

X. van der Velde, Valkenburg (juli 2024)