Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Gorinchem

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Gorinchem? Deze AVP is een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Deze polis wordt relevant zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schades aan producten en bijv. letselschade als fysieke of psychische schade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Gorinchem, gemeente Gorinchem, Zuid-Holland sluit je al af voor €3,6 t/m €4,65. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGorinchem
(Net) nummer0183 (+31183)
Bewoners35260
Postcodegebieden4200
WijkenGorinchem binnenstad, Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk, Stalkaarsen, Gildenwijk, Schelluinsestraat, Avelingen Oost, Avelingen West, Molenvliet, Laag Dalem, Dalem, Hoog Dalem, Bedrijventerrein Oost, Papland, Schotdeuren, Bedrijventerrein Noord, Landelijk gebied West, Landelijk gebied Noord, Landelijk gebied Oost, Landelijk gebied Zuid
Plaatsen in de omgevingverzekering-Gooise Meren, aansprakelijkheidsverzekering-Goirle, polis-Goes, verzekeringspakket-Goeree-Overflakkee, Gilze en Rijen en verzekeraar-Giessenlanden
aansprakelijkheidsverzekering-gorinchem

AVP vergelijken Gorinchem april 2024

Een foutje is snel gemaakt. Jij (of een ander gezinslid) beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld situaties als je stoot in een winkel iets om of door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,95 t/m €5 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kan men direct Gorinchem AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering matcht met jouw eisen. Wellicht een polis van Klaverblad en Ditzo. Daardoor profiteer je van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: nowGo pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Alleen het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.000.000oplopend tot 2.900.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten schommelen tussen de €2,6 t/m €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Senioren hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Gorinchem afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of misschien een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Gorinchem? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 4200, 4201, 4202, 4203, 4204, 4205, 4206, 4207, 4208.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

 • OHRA AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de prijzen verschillen wel degelijk. Een polis via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een verzekering van ABN-AMRO. Hoe komt dat? Jouw aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Gorinchem? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. De premie daalt wel flink
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,35 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Gorinchem verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

C. Kramer, Gorinchem (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente