Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Goirle

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Goirle? Definitie AVP: een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. Je moet dan denken aan schade aan elektronica of geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst rode wijn over de bank van iemand
 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Goirle, gemeente Goirle, Noord-Brabant sluit je al af voor €1,95 tot €4,5. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGoirle
(Regio) nummer013 (+3113)
Bewoners23111
Postcodegebieden5050
BuurtschappenGoirle-Centrum, Grobbendonck, De Groote Akkers, De Hoge Wal, Abcoven, Wildackers, ’t Ven, De Boschkens, De Hellen, De Nieuwe Erven, Hoogeind, Sportpark Van den Wildenberg, Bedrijventerrein Tijvoort, Verspreide huizen Goirle, Riel, Bedrijventerrein Riel, Sportpark De Krim, Verspriede huizen Riel
Plaatsen in de regioverzekering-Goes, aansprakelijkheidsverzekering-Goeree-Overflakkee, polis-Gilze en Rijen, verzekeringspakket-Giessenlanden, Gennep en verzekeraar-Gemert-Bakel
aansprakelijkheidsverzekering-goirle

AVP vergelijken Goirle augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn omstandigheden als je gooit bier over het tapijt van een vriend of je rijdt iemand aan met de fiets. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al voor €3,1 tot €5,25 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de verzekeringsvergelijker kan men direct Goirle AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering in lijn is met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld FBTO of Verzekeruzelf.nl. Daardoor kun je profiteren van een transparante dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Zelf inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.500.000 – 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het totaalbedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De prijzen liggen tussen de €2,6 tot €5,85.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Goirle afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een partner en/of kids? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Goirle? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 5050, 5051, 5052, 5053.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Unive AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan personen en spullen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen wijken sterk van elkaar af. Een verzekering via HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Ditzo. Hoe komt dat? Jouw partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Goirle? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €3,75 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Goirle verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Extra voordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

G. Molenaar, Goirle (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente