Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Albrandswaard

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Albrandswaard? Omschrijving AVP: de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schades aan goederen maar ook letselschade als fysieke of psychische schade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Albrandswaard, gemeente Albrandswaard, Zuid-Holland vind je al vanaf €3,65 – €4,35. Zo ben je al verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
(Regio) nummer010 (+3110)
Aantal inwoners24985
Postcodes3160
BuurtenPoortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard
Plaatsen in de omgevingverzekering-Alblasserdam, aansprakelijkheidsverzekering-Achtkarspelen, polis-Aalten, verzekeringspakket-Aalsmeer, Aalburg en verzekeraar-Aa en Hunze
aansprakelijkheidsverzekering-albrandswaard

AVP vergelijken Albrandswaard augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn toestanden als jij maakt krassen op de auto van de buurman of je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €3,8 t/m €5,85 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de AVP-vergelijker kan men direct Albrandswaard AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module rijmt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA en Unive. Zodoende geniet je van een transparante dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: FBTO pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.400.000 tot circa 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De tarieven liggen tussen de €3,5 t/m €4,15.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Albrandswaard afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of ook een partner met kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Albrandswaard? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 3160, 3161, 3162.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Unive AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies zijn aan verandering onderhevig. De modules van HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Unive. Hoe komt dat? Zo’n verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Albrandswaard? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,7 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Albrandswaard verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-korting
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Één maandelijkse nota

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

Familie. van den Pol, Albrandswaard (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente