Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Sint Jansklooster

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Sint Jansklooster? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schade aan spullen en bijv. letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je stoot in een winkel iets om
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Sint Jansklooster, gemeente Steenwijkerland, Overijssel vind je al vanaf €3,3 – €4,4. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
(Regio) nummer0527 (+31527)
Aantal inwoners43.333
Postcodegebieden8326
WijkenStad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl
Plaatsen in de regioverzekering-vollenhove, aansprakelijkheidsverzekering-schokland, polis-kraggenburg, verzekering-creil, AVP-marknesse en luttelgeest
aansprakelijkheidsverzekering-sint-jansklooster

AVP vergelijken Sint Jansklooster juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan gebeurtenissen als je zoontje schiet door de ruit bij de buren en tevens letselschade als een gebroken arm. Op het moment dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,1 t/m €4,15 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Sint Jansklooster AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis overeenkomt met jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad en Unive. Daardoor heb je een goede dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Europeesche inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter het is wel sterk aan te raden. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.500.000 tot zo’n 2.700.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en het eigen risico. De prijzen bedragen circa €3,65 – €5,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Sint Jansklooster afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een familie met kids? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een dure dekking houdt wel in; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Sint Jansklooster? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 8326.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Inshared AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • FBTO Woonhuisverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen variëren enorm. De modules via Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van Aegon. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Sint Jansklooster? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3,05 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Sint Jansklooster verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Één maandelijkse nota

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

X. van der Meulen, Sint Jansklooster (juli 2024)