Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lemelerveld

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Lemelerveld? Deze AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan spullen maar ook letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een glas drinken over een meubel van iemand
 • je morst een kop koffie over een meubel van een vriend
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lemelerveld, gemeente Dalfsen, Overijssel sluit je al af voor €1,9 tot €5,2. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDalfsen
Netnummer0572 (+31572)
Inwoners27.916
Postcodes8150
BuurtschappenDalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld
Plaatsen in de omgevingverzekering-lemele, aansprakelijkheidsverzekering-giethmen, polis-dalmsholte, verzekering-olst, AVP-lierderholthuis en heino
aansprakelijkheidsverzekering-lemelerveld

AVP vergelijken Lemelerveld juni 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn situaties als je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend of jouw dochter fietst tegen een auto aan. In het geval dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,3 tot €5,95 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Lemelerveld AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis past bij jouw eisen. Misschien wel Inshared en Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan geniet je van een passende dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: London Verzekeringen polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Bij toeval – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.000.000 tot 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De premies bedragen circa €2,05 t/m €6,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lemelerveld afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of misschien een partner met kinderen? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lemelerveld? Ontdek alle verzekeraars in de regio 8150, 8151, 8152, 8153, 8154.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen van een derde. Het is duidelijk: de prijzen variëren enorm. Een polis via Klaverblad is soms net wat duurder dan de polis van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Iedere verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lemelerveld? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3,9 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Lemelerveld verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

R. van den Heuvel, Lemelerveld (juni 2024)