Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heemstede

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Heemstede? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je iemand spullen beschadigd. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of psychische problemen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • je veroorzaakt een ongeval
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heemstede, gemeente Heemstede, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €2,8 – €4,35. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemstede
Netnummer023 (+3123)
Inwoners26766
Postcodegebied2100
WijkenHeemstede-Centrum, Heemstede-Zuid, Heemstede west van de spoorbaan
Plaatsen nabijverzekering-Heemskerk, aansprakelijkheidsverzekering-Hattem, polis-Harlingen, verzekeringspakket-Haren, Hardinxveld-Giessendam en verzekeraar-Harderwijk
aansprakelijkheidsverzekering-heemstede

AVP vergelijken Heemstede mei 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan toestanden als jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je veroorzaakt een gebroken been. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Middels de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €2,9 t/m €5,1 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de vergelijkingstool kan je eenvoudig Heemstede AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking overeenkomt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden en HEMA. Op die manier profiteer je van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: De Goudse afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet vallen niet binnen de dekking.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 tot circa 2.900.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De kosten schommelen tussen de €2,65 tot €6,2.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heemstede afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Alleenstaand of ook een partner met kinderen? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €200.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de beste AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heemstede? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 2100, 2101, 2102, 2103, 2104, 2105, 2106.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024

 • Inshared AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de onkosten variëren enorm. Een verzekering van Inshared kan qua prijs afwijken van een AVP van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heemstede? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €2,2 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Heemstede verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

K. de Vos, Heemstede (mei 2024)