Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wijk aan Zee

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Wijk aan Zee? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen en/of lichamelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • door jouw schuld breekt iemand zijn been
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wijk aan Zee, gemeente Beverwijk, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €3,8 t/m €5,6. Zo ben je al verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
Regionummer0251 (+31251)
Inwoners40.318
Postcodegebieden1949
BuurtschappenCentrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee, De Pijp en Wijkerbroek
Plaatsen in de regioverzekering-egmond-binnen, aansprakelijkheidsverzekering-egmond-aan-den-hoef, polis-egmond-aan-zee, verzekering-bergen-aan-zee, AVP-akersloot en limmen
aansprakelijkheidsverzekering-wijk-aan-zee

AVP vergelijken Wijk aan Zee juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Zoals cases als je stoot iemands laptop van tafel dan wel jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €3,9 tot €4,85 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Dankzij de de vergelijker kun je moeiteloos Wijk aan Zee AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering in lijn is met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Vervolgens heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Bruns ten Brink juli 2024.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Maar het is wel sterk aan te raden. Af en toe – juist bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden bedragen die variëren van €1.300.000 – 2.400.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €3,75 – €4,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Bejaarden hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wijk aan Zee afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering betekent een duurdere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €45.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wijk aan Zee? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 1949.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de onkosten kunnen enorm afwijken. De verzekeringen via HEMA kan qua prijs afwijken van een verzekering van FBTO. Hoe komt dat? Jouw verzekeraar werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wijk aan Zee? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,8 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Wijk aan Zee verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

M. Meijer, Wijk aan Zee (juli 2024)