Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zundert

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Zundert? Definitie AVP: een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Dit is nodig op het moment dat jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan eigendommen of persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • een macbook laten vallen
 • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zundert, gemeente Zundert, Noord-Brabant sluit je al af voor €4 t/m €5,95. Zo ben je al verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Regionummer076 (+3176)
Bewoners21488
Postcodegebied4880
WijkenZundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen
Plaatsen in de regioverzekering-Zuidplas, aansprakelijkheidsverzekering-Zuidhorn, polis-Zoeterwoude, verzekeringspakket-Zoetermeer, Zevenaar en verzekeraar-Zeist
aansprakelijkheidsverzekering-zundert

AVP vergelijken Zundert augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als jij maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je schiet de bril van iemands hoofd. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €2,1 tot €5,5 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Zundert AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke AVP rijmt met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Aegon of Verzekeruzelf.nl. Zo kun je profiteren van een transparante dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: REAAL Verzekeringen augustus 2022.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. In de praktijk – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.500.000oplopend tot 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies bedragen circa €2,8 tot €5,4.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zundert afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een familie met kids? Gezinnen met kinderen zijn duurder uit.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zundert? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 4880, 4881, 4884.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • HEMA AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de prijzen kunnen enorm afwijken. De polissen via Inshared kan qua prijs afwijken van een product van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Jouw assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zundert? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3,85 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Zundert verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een duidelijke nota per maand

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

L. van der Meulen, Zundert (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente